Seminars

×

Error message

 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/file.phar.inc).
 • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1387 of /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/bootstrap.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters në drupal_get_feeds() (rreshti 394 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
Anglisht

Seminar për udhëheqje dhe menaxhim 2

Seminaret për udhëheqje dhe menaxhim janë paramenduar si mundësi për Grantistët të shkëmbejnë përvoja, praktika më të mira dhe të tejkalojnë pengesa. Këto janë gjithashtu një mundësi për të mësuar diçka të re dhe të për të përmirësuar shkathtësitë në nën-fusha të ndryshme të Organizimit të Udhëheqjes dhe Menaxhim të Projektit, si rrjetëzimi, angazhimi i përfituesit, cilësia e projektit, qëndrueshmëria dhe inovacioni.
Shqip

Seminar për udhëheqje dhe menaxhim 1

Seminaret për udhëheqje dhe menaxhim janë paramenduar si mundësi për Grantistët të shkëmbejnë përvoja, praktika më të mira dhe të tejkalojnë pengesa. Këto janë gjithashtu një mundësi për të mësuar diçka të re dhe të për të përmirësuar shkathtësitë në nën-fusha të ndryshme të Organizimit të Udhëheqjes dhe Menaxhim të Projektit, si rrjetëzimi, angazhimi i përfituesit, cilësia e projektit, qëndrueshmëria dhe inovacioni.
Shqip