Trainings

×

Error message

 • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/file.phar.inc).
 • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1387 of /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/bootstrap.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Notice: Trying to access array offset on value of type int në element_children() (rreshti 6656 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
 • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters në drupal_get_feeds() (rreshti 394 i /home/fingermk/public_html/taeugrants.net/includes/common.inc).
Anglisht

Trajnime në fazën e mesme të zbatimit të projekteve, dita 2

Trajnimet tona janë paramenduar si mundësi për Grantistët që ose të mësojnë diçka të re ose të riafirmojnë njohurinë e tyre si dhe të zgjerojnë shkathtësitë e tyre në lidhje me aspektet e përgjithshme të menaxhimit me ciklin projektues dhe më e rëndësishme me çështjet specifikim që paraprijnë Menaxhimit me Grante të BE-së.
Shqip

Trajnime në fazën e mesme të zbatimit të projekteve, dita 1

Trajnimet tona janë paramenduar si mundësi për Grantistët që ose të mësojnë diçka të re ose të riafirmojnë njohurinë e tyre si dhe të zgjerojnë shkathtësitë e tyre në lidhje me aspektet e përgjithshme të menaxhimit me ciklin projektues dhe më e rëndësishme me çështjet specifikim që paraprijnë Menaxhimit me Grante të BE-së.
Shqip