Почитувани посетители

Одовде може да ги симнете сите материјали поврзани со настаните што ги организираме (обуки, семинари, теренски посети).

Сите датотеки се јавни, но за потребите на подобра евиденција во нашиот проект, секој пат кога ќе се обидете да симнете одредена датотека преку врските дадени подолу, ќе Ви биде побарано најпрвин да внесете важечка адреса на електронска пошта.